Terschelling

Over ons

Wij voelen ons verbonden met de natuur en de kracht van de Vision Quest.

Ervaren begeleiders. De Vision Quest wordt gedragen door getrainde begeleiders die hebben ervaren dat de natuur een diepgaande verandering in onszelf teweeg kan brengen. De staf wordt aangevuld door andere mensen die op Vision Quest zijn geweest.

Vision Quest 2022. De verantwoordelijkheid voor dit programma ligt bij Marco, Karin en Esther, getrainde en geïnitieerde Vision Quest begeleiders. Zij zijn de contactpersonen voor hen die in 2022 op Vision Quest willen gaan. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt dit team uitgebreid met andere oud-deelnemers aan de Vision Quest.

Marco van Schaik (1956) is natuurmens, natuurkenner en ervaren in langdurig verblijf in de natuur. Hij volgde meerdere trainingen op het gebied van bewustzijn, spiritualiteit en het leiden van ceremonies; daaronder de training voor Vision Quest begeleider bij Frans Scheerder en Annika Zilliacus, de zweethutleiderstraining bij Nisa en Marc Hoek en 8 jaar deelname aan een sjamanistische cirkel onder begeleiding van Henriette Nijland. Hij is geïnspireerd door lessen van de indianen Blue Eagle en Alverto Taxo en de Groenlandse sjamaan Angaangaq.

'Elke keer dat ik op Vision Quest ben geweest was een diepe ervaring in mijn leven. Nooit eerder heb ik me zo verbonden gevoeld met alles wat bestaat. Het heeft me meer liefde voor mezelf gebracht. Daardoor kan ik ook meer liefdevol zijn voor de medemens en de aarde. Het geeft me veel voldoening om voor andere mensen de mogelijkheid te creëren voor een intense ontmoeting met zichzelf in de natuur.'
Marco

Karin Mars (1955) is holistic pulser, energetisch werker, dierencommunicatie, gongspeler, geeft klankbaden en klankmassage. Maar is vooral open, betrokken en nieuwsgierig.

'Wanneer je gisteren loslaat en morgen open laat is er alleen het Nu. Levend in het Nu schep je de mogelijkheid de weg van je hart te volgen en zul je steeds verrast worden door datgene wat zich aandient.

Mijn Vision Quest bracht mij in het Nu.

De stilte van het bos bracht mij bij de stilte in mijzelf waardoor het mogelijk werd mijn eigen hartslag te ervaren op een manier zo intens, niet in woorden uit te drukken.'

Karin

Esther Schoonhoven (1966) is een stadsmens maar ook een samenwerker. Om samen met de staf jouw Vision Quest tot een kado in jouw leven te maken. Zij staat graag met beide benen op de grond.

'De Vision Quest heeft mij mezelf als onderkomen gegeven. Door de rust en de wetenschap 4 dagen en nachten alleen met mezelf te zijn heb ik ondervonden dat ik het goed kan vinden met mezelf en dat ik met mezelf op een goede manier mijn pad af kan gaan lopen.'
Esther