Terschelling

Onze visie

Jouw verlangen is de leidraad, de vorm is daaraan ondergeschikt.

De Vision Quest komt voort uit de tradities van Noord-Amerikaanse indianen. Ons uitgangspunt is, dat de vorm aansluit bij deze tijd en jouw persoonlijke doelstelling. In de voorbereiding staat de vraag centraal, waarvoor jij op Vision Quest wilt gaan. Binnen de ruimte die het programma biedt geven wij jou graag de mogelijkheid om een eigen weg te gaan die jouw eigen proces zoveel mogelijk ondersteunt. Jouw verlangen is de leidraad, de vorm is daaraan ondergeschikt. We nodigen je uit om tijdens de 4 dagen in de natuur de ruimte te nemen voor datgene wat het meest aansluit bij je persoonlijke doelstelling.

Verbinding. Voor het aangaan van jouw proces is een veilige omgeving noodzakelijk. Daarom staat verbinding staat centraal tijdens de Vision Quest. Verbinding met de natuur en andere dimensies maakt dat we ons open stellen voor alle zichtbare en onzichtbare hulp. Verbinding van de staf met de deelnemers is erop gericht om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Met elkaar vormen we tijdens deze periode een gemeenschap waarin iedereen kan leren, waarin we respectvol met elkaar omgaan en waarin alles er mag zijn zonder oordeel. Voor de integratie van jouw vision quest in je dagelijks leven is het ook belangrijk dat je jezelf omringt met mensen die jou en jouw proces volledig respecteren.

..... "De Vision Quest was voor mij een rijke, vervullende ervaring. Ik heb ervaren dat ik het helemaal goed heb met mezelf en dat ik vrijwel niets nodig heb om geluk te kunnen ervaren. Ik ben tijdens de Quest tot een diepe kalmte en vrede in mezelf gekomen, in combinatie met een warme levensstroom in mijn lijf en hart. Die vredige levensstroom is nu, 2 maanden na de Quest nog steeds bij me en werkt op alle fronten in mijn leven door. Dankbaar ben ik voor de betrokkenheid en onvoorwaardelijke toewijding van de begeleiding. Een absolute aanrader!"
Jacky