Terschelling

Voorbereiding

Je vraag zo helder mogelijk krijgen.

Naarmate het voor jou duidelijker is waarvoor je je op quest gaat, zul je meer bewust je quest ervaren. Daarom vragen we van deelnemers een motivatiebrief te schrijven en een afspraak te maken voor een intakegesprek met één van de begeleiders. Die kan dan uit eigen ervaring je vragen beantwoorden en helpen om je intentie waarvoor jij op Vision Quest gaat te verduidelijken. Na het intakegesprek raden we je aan als verdere voorbereiding een medicijnwandeling te maken. Dit is een wandeling in de natuur van zonsopgang tot zonsondergang of andersom. Tijdens de wandeling besteed je aandacht aan wat er in je leeft of wat je graag aandacht wilt geven. Wij bieden ook een begeleide medicijnwandeling aan.

Voor de deelnemers organiseren wij een voorbereidingsdag. Op deze dag ontmoeten we elkaar en krijg je praktische informatie. Ook bieden we je enkele ervaringsgerichte oefeningen aan die je ondersteunen in je voorbereiding op de quest.

Heb je belangstelling? Lees dan verder onder praktische informatie en neem contact op met een van de begeleiders.

..... "De vision quest bood mij een veilige ruimte en uitnodiging om letterlijk terug te komen en thuis te komen bij mijzelf en diep van binnen weer helemaal te kunnen voelen wie ik eigenlijk altijd al ben geweest. En daarna opnieuw te leren van mijzelf te houden, precies zoals ik ben, en ook in mijn dagelijks leven te gaan staan voor wie ik ben - en oude patronen te durven loslaten die niet meer bij mij passen. De quest was geen magische oplossing, en soms was het ook confronterend, maar het bracht mij heel duidelijk terug op het pad waar ik weet hoe ik elke dag vanuit mijn hart mijn eigen koers kan volgen, mijn eigen-wijsheid, maar nu weer in verbinding met mijzelf en de wereld om mij heen. Ook meer dan drie jaar later is mijn quest een blijvend ankerpunt, waarnaar ik steeds weer kan terugkeren voor groei en inspiratie. Het was het beste geschenk wat ik mijzelf ooit heb gegeven! ....." Agnes